in descriere

CATEGORII

Livrarea comenzilor

Livrarea se face cu ajutorul firmei de curierat Sameday și la cerere se pot face la cerere și prin intermediul Dynamic Parcel Distribution(DPD).

Taxa de livrare este de 18 lei/ colet. La cumparaturi de minim 350 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00.

În zilele de sambata si duminica nu se fac livrari decat in cazuri exceptionale.  Retineti faptul ca, în anumite situatii, mai ales în perioada sarbatorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Întârzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie în care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea, în nicio circumstanta, a raspunderii noastre.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact, pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

Livram exclusiv catre clienti persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiate la adrese de pe teritoriul României si al Uniunii Europene(vezi lista mai jos).

Daca, la primirea coletului, constatati ca acesta prezinta urme de deteriorare sau nu este sigilat***, va rugam sa ne sunati la 0771020078. Va multumim!

*** Atentie: coletele noastre sunt ambalate in cutie de carton sau folie galbena si sigilate cu scotch personalizat (lenjeriideosebite.ro).

 

Livram in anumite tari din Europa prin curier rapid DPD. Lista tarilor disponibile o puteti gasi in tabelul de mai jos, la fel si lista de tarife.

Tarifele sunt valabile pentru comenzi de maxim 25kg, comenzile ce contin mai mult de 25kg vor fi impartite in mai multe colete si vi se va percepe tarif separat de transport. Ulterior o sa va comunicam daca exista diferente. Comanda o puteti lansa pe tariful care va apare pe site.

* Atentie: firma de curierat calculeaza cele 25kg prin cantarire si masurare volumetrica. De exemplu, o pilota are doar 3,5kg insa volumetric are 20kg. 

Comenzile se pot achita doar in avans cu cardul online pe site sau cu ordin de plata.

Tara Cost livrare Termen estimativ de livrare (zile)
Austria 103 lei 3
Belgia 143 lei 5
Bulgaria  46 lei 3
Cehia 143 lei 4
Croatia 246 lei 6
Danemarca 246 lei 5
Estonia 246 lei 6
Finlanda 290 lei 6
Franta 143 lei 5
Germania 103 lei 4
Grecia 87 lei 4
Italia 103 lei 4
Letonia 246 lei 7
Lituania 246 lei 6
Luxemburg 246 lei 5
Olanda 143 lei 5
Polonia 140 lei 6
Portugalia 290 lei 6
Slovacia 220 lei 2
Slovenia 246 lei 3
Spania 143 lei 6
Suedia 290 lei 6
Ungaria 46 lei 3

 

IMPORTANT:

Pentru comenzile externe se accepta doar numar de telefon din tara respectiva, curierii nu va pot contacta pe numere de Romania. Va multumim pentru intelegere!

Pentru comenzile externe care nu se pot livra si vin retur la noi, din motive imputabile clientilor( numar de telefon gresit sau adresa gresita), la rambursarea banilor se va retine taxa de transport.

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.