in descriere

CATEGORII

TERMENI SI CONDITII

Magazinul nostru respecta standardele TRUSTED.ro si detine Marca de Încredere" 

(detalii aici )

 INFORMATII PRELIMINARE

Multumim pentru interesul fata de site-ul si/sau produsele noastre.

Va rugam sa cititi acest document cu atentie. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu Termenii si Conditiile descrise mai jos. Acest document reprezinta o conventie legala. Un contract între dumneavoastra si noi. Va rugam sa cititi si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comanda. Daca  nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, va rugam sa nu utilizati site-ul.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricând si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasarii acestia. Accesând site-ul nostru veti gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Nu putem garanta faptul ca orice produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervam dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Daca aveti întrebari sau neclaritati, ne puteti contacta cu încredere accesând link-ul contact si o sa va raspundem în cel mai scurt timp.

 

CINE SUNTEM

Site-ul www.lenjeriideosebite.ro  se afla în proprietatea Societatii Concept Shop Online SRL,  cu sediul în Geamăna, Jud. Arges, înregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J03/608/2014, cod fiscal RO33126847, telefon 0771517795, e-mail [email protected]

Suntem o companie care comercializeaza textile pentru casă, în special lenjerii de pat (si alte produse) pentru confortul si design-ul casei tale, având o calitate superioara. Produsele sunt atent analizate si alese, pentru a oferi, clientilor nostri, o gama variata de produse si preturi competitive. Dorim sa venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor clientilor in materie de lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, covorase baie, prosoape si halate.

ELIGIBILITATE

Pentru a putea plasa în mod legal o comanda pe site-ul nostru  sau pentru a va crea un cont trebuie

(1) sa aveti peste 18 si/sau capacitate deplina de exercitiu,

(2) sa fiti de acord cu Termenii si

(3) sa ne furnizati informatii de contact reale, complete si actualizate.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate respectând legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate

 

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

Promiteti sa respectati urmatoarele reguli:

  • Veti folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
  • Nu veti efectua nicio comanda falsa sau frauduloasa, în caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda si informa autoritatile competente;
  • Veti furniza informatii reale, complete si actualizate;
  • Veti respecta drepturile de proprietate intelectuala cu privire la orice element regasit pe acest site.
  • Nu veti desfasura niciun fel de actiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul oricarui utilizator care încalca regulile de mai sus si de a ne adresa autoritatilor competente  pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.  

 

PRETUL PRODUSELOR SI TAXELE DE LIVRARE

Preturile afisate includ taxa pe valoarea adaugata, dar nu includ si taxa de livrare. Costul fiecarei metode de livrare va fi indicat în timpul plasarii comenzii. Taxa standard de livrare este de 18lei . La cumpărături de minim 350 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00. 

PLASAREA COMENZII SI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Exista trei optiuni pentru plasarea comenzii:

1.      Comanda online

Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa îl comandati si ati apasat butonul „Adauga în cos” , produsul va fi transferat automat în cosul de cumparaturi. Dupa ce ati introdus în cosul de cumparaturi toate produsele pe care doriti sa le cumparati, veti putea plasa comanda prin parcurgerea paginii de comanda. În pagina de comanda veti furniza urmatoarele informatii:

-          Datele comenzii: numele, prenumele, adresa completa, adresa email si numar de telefon.

-          Metoda de plata (în numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online)

2.    Comanda prin telefon la numarul  0771020078.

3.    Comanda prin e-mail la adresa, situatie în care va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

-          datele comenzii: numele si prenumele si adresa completa si numarul de telefon

-          produsele dorite: denumirea acestora, codul sau link-urile aferente catre produse.

Nu exista o comanda minima pentru livrare.

În situatia în care comanda este realizata online sau prin e-mail, si daca ne-ati furnizat o adresa de e-mail valabila, veti primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu va putem procesa comanda, va anuntam în cel mai scurt timp. În cazul în care nu putem sa procesam comanda, dar plata s-a realizat deja, vom proceda la rambursarea sumei.

Orice date existente pe site si/sau pe orice alte canale de comunicare nu constituie o oferta de vânzare, ci o invitatie la oferta (invitatio ad offerendum). Contractul între noi se va încheia în momentul în care comanda este acceptata în mod expres de noi. Pâna la acceptarea expresa a comenzii, nu va exista niciun contract între noi si dumneavoatra. Daca nu acceptam oferta, dar plata s-a realizat deja, suma va fi rambursata integral. 

Dreptul de proprietate asupra produselor se va transfera catre dumneavoastra numai dupa ce ati realizat plata tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv a costurilor de livrare.

PLATA

Plata produselor comandate se poate face astfel: în sistem ramburs cu numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online.

  1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.

Plata in numerar (ramburs) se va face la livrarea comenzii, în lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra CONCEPT SHOP ONLINE nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU CONCEPT SHOP ONLINE " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.

      2. Plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati online:  MobilPay 

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul procesatorului de plati MobilPay , iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure. 

 Prin plata comenzii online cu cardul poti cumpara produsele comercializate de noi cu plata în rate fara dobânda (maxim 6 rate).
Platforma MOBILPAY include parteneriate cu banci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD si Alpha Bank, care permit folosirea cardurilor de credit emise de aceste banci pentru plata în rate a produselor comercializate pe magazinul online www.lenjeriideosebite.ro. Plata cu cardul in rate se poate face DOAR DACA alegeti ca metoda de plata - Online prin MobilPay. Veti fi redirectionati catre pagina procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele de pe card. 

Dupa ce ati introdus datele cardului, sistemul detecteaza automat daca cardul dvs. este compatibil cu sistemul de rate si vi se va afisa campul pentru selectarea numarului de rate (3 - 6 rate).

După ce introduceți toate datele cardului efectuați plata și comanda este plasată. Mai multe detalii aici.

    3. Plata prin transfer bancar 

Plata prin ordin de plată se face în baza comenzii primită pe email. Produsele se vor expedia numai dupa ce banii se vor vedea în extrasul de cont.

Puteți trimite dovada plăți către CONCEPT SHOP ONLINE SRL la adresa de e-mail [email protected]. Livrarea va fi efectuată numai dupa intrarea banilor in contul  CONCEPT SHOP ONLINE SRL, primit pe email.

LIVRAREA

Livram exclusiv catre clienti persoane fizice, persoane juridice, PFA, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiate la adrese de pe teritoriul României si al Uniunii Europene conform tabel. Cu ocazia livrarii, este obligatoriu ca o persoana majora sa semneze pentru toate produsele expediate.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

În zilele de duminica nu se fac livrari. Retineti faptul ca, în anumite situatii, mai ales în perioada sarbatorilor, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Întârzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie în care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea, în nicio circumstanta, a raspunderii noastre.  

Taxa de livrare este de 18 lei/ colet. La cumparaturi de minim 350 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 2-3 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pâna in ora 17.00.

Firma de curierat care livreaza produsele comandate este Delivery Solutions(Sameday) sau Dynamic Parcel Distribution(DPD).

Daca, la primirea coletului, constatati ca acesta prezinta urme de deteriorare sau nu este sigilat***, va rugam sa ne sunati la 0771020078. Va multumim!

*** Atentie: coletele noastre sunt ambalate in FOLIE PERSOANLIZATA (lenjeriideosebite.ro)

GARANTIA PRODUSELOR

CONCEPT SHOP ONLINE SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de la Concept Shop Online SRL. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea Concept Shop Online SRL, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului, pentru produsele cu o durata medie de utilizare de cel putin 2 ani. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme sau repararea acestora pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal.

Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nicio deteriorare. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereusite în îndeplinirea serviciilor noastre, daca intervine un caz de forta majora sau un caz fortuit. Forta majora include, dar nu se limiteaza la, schimbari în legi sau reglementari, embargouri, razboaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundatii, greve, conditii meteorologice si acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

 PROPRIETATE INTELECTUALA

Întregul continut al site-ului este proprietatea intelectuala a Societatii CONCEPT SHOP ONLINE SRL. Site-ul va fi folosit de catre utilizatori doar pentru informare sau plasare de comenzi.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul,  reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice alta maniera contrara intereselor Societatii, indiferent daca exista sau nu un scop comercial.

Orice continut (incluzând, dar fara a se limita la baze de date, elemente de grafica, marci, continut juridic) sunt sunt proprietatea intelectuala a Societatii. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, iar pentru orice încalcare a proprietatii intelectuale, ne rezervam dreptul de a sesiza instantele de judecata competente pentru recuperarea integrala a prejudiciului, precum si de a depune o plângere penala la organele judiciare pentru tragerea la raspundere penala a faptuitorului. Eventualele incalcari ale dreptului de autor pot fi raportate la adresa de email [email protected].

ACEST ACORD

Acesti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastra si noi în ceea ce priveste obiectul oricarui Contract si înlocuieste orice alt acord, orice alta întelegere anteriora verbala sau scrisa dintre dumneavoastra si noi.

Contractul încheiat între noi si dumneavoastra are un caracter obligatoriu. Nu puteti transfera, cesiona, greva sau înstraina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile dumneavoastra care decurg din acesta, fara acordul nostrum prealabil si scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstraina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre care decurg din acesta.

 LEGISLATIA APLICABILA

Prezentului acord, precum si oricarei utilizari a site-ului i se va aplica legea româna. Orice litigiu între noi va fi supus spre solutionare instantelor române.

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveti dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizica a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire).

  •  Produsul returnat trebuie să conțină toate piesele cu care a ajuns la tine (ambalaj, fotografie, etc.) În cazul în care se constată la recepționarea coletului că o parte din acestea lipsesc te vom informa despre acest lucru și ne rezervăm dreptul de a-ți restitui o sumă de bani mai mică decât cea plătită, urmând ca diminuarea să fie proporțională cu scăderea valorii de vânzare a produsului restituit.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteti utiliza formularul https://www.lenjeriideosebite.ro/return_form sau ne puteti contacta.

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial pentru produsele achiziționate. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data primirii returului.  Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor. 

Excepții  

Atenție!  În conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora, există anumite categorii de produse care nu pot fi returnate de către consumatori, indiferent de motivele invocate.

Acestea sunt: produsele confecționate după specificațiile consumatorilor sau personalizate (produse realizate la cererea clientului la alte dimensiuni față de cele standard existente în ofertă).

! Atentie!  Singura modalitate acceptata pt returnare este prin curier! Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

DATELE SOCIETATII

Denumire:                   CONCEPT SHOP ONLINE SRL

Sediul social:               str Teilor, nr.24, Geamana, Jud. Arges

Cod fiscal:                   RO33126847

Telefon:                        0771 0771020078

E-mail:                         [email protected]

 

ULTIMA ACTUALIZARE          01.11.2023 

Copyright 2023 LegalUp.ro 

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.