in descriere

DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveți dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizica a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire).

Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. 

In cazul in care doriti returnarea produsului, vă rugăm să completați cererea de retur aflată în partea de jos a paginii, la secțiunea Suport Clienți. Link aici.

In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.


NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.

 

Excepții 

Atenție! Politica de returnare nu se aplică în cazul următoarelor produse:

  • produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (produse realizate la cererea clientului la alte dimensiuni față de cele standard existente în ofertă).


ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

  •  Produsul returnat trebuie să conțină toate piesele cu care a ajuns la tine (ambalaj, fotografie, etc.) În cazul în care se constată la recepționarea coletului că o parte din acestea lipsesc te vom informa despre acest lucru și ne rezervăm dreptul de a-ți restitui o sumă de bani mai mică decât cea plătită, urmând ca diminuarea să fie proporțională cu scăderea valorii de vânzare a produsului restituit.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteți utiliza formularul de retur.

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial pentru produse. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere.  Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Dacă ai beneficiat de transport gratuit la comanda inițială și condițiile nu mai sunt îndeplinite după retur, costul de transport va fi scăzut din suma ce urmează a fi returnată. În cazul unei retunări, ramâneti responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

Ce trebuie să știi înainte

  • - Verifică produsele imediat după ce le primești. Nu le pune la spălat fără a le verifica! Doar articolele care sunt în aceeași stare ca la livrare (ambalaje și etichete intacte, fără urme de uzură sau spălare) pot fi returnate sau schimbate.
  • - Dacă dorești să inițiezi un schimb sau retur, completează formularul de retur sau schimb. Aceasta este singura modalitate prin care ne poți informa despre intenția ta și ne ajută să procesăm cererea eficient.
  • - Asigură-te că ambalezi produsele corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Variante de Retur

  1. Retur prin Curier pe Cheltuiala Proprie: Trimite produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa noastră: localitatea Geamăna, județ Argeș, strada Cimitirului, acces din DN65B, destinatar Concept Shop Online SRL.  Nu acceptăm retururi prin Poșta Română.

  2. Retur prin Sameday EasyBox: Dacă optezi pentru această metodă, asigură-te că verifici dimensiunea și condițiile de transport ale coletului pentru EasyBox pe care le găsești aici. În acest caz, costul este de 16lei.

  3. Cerere de Ridicare: Dacă preferi să ne ocupăm noi de ridicare, costul este de 18 lei, care va fi dedus din suma totală returnată. Un curier va veni să ridice coletul între orele 09:00 - 17:00.

 

DATELE SOCIETATII

Denumire:                 CONCEPT SHOP ONLINE SRL

Punct de lucru:          Geamăna, com Bradu, Acces din DN65B, str Cimitirului, Jud. Arges

Cod fiscal:                 RO33126847

Telefon:                     0771030244

E-mail:                      [email protected]

 

ULTIMA ACTUALIZARE          01.11.2023 

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.