in descriere

 Daca doriti returnarea unui produs/ comenzi, primul pas este sa cititi procedura de mai jos si apoi sa completati formularul de returnare

Produsul se va returna prin intermediul unei firme de curierat la adresa: localitatea Geamana, str. Cimitirului, Hala 2, acces din DN65B, varianta Auchan-Slatina, langa Capitol Garden. Cod postal 117141, Destinatar: Concept Shop Online SRL. Telefon contact 0771020078.

Nu acceptam retururi prin POSTA Romana. 

Atentie! Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire). 

Rugamintea noastra este sa ambalati produsele corespunzator pentru a nu se deteriora pe perioada transportului. Deteriorarea produselor implica nevandabilitatea acestora si daca va interveni asta vom fi nevoiti sa refuzam plata returului. 

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati si  https://www.lenjeriideosebite.ro/returul-produselor-pg18 

De asemenea aveti posibilitatea de a va alege si alt produs si de a face schimb / schimb. In acest caz, va rugam sa ne contactati. 

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere.  Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Daca produsele se vor returna integral, costul transportului initial va fi rambursat. Daca se va proceda la o returnare partiala, costul transportului initial nu va fi returnat.  În cazul unei returnari, ramâneti responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

Plata taxei de retur intra in sarcina d-voastra. 

Ne puteti contacta si la unul din numerele de telefon 0771030244 / 0771020078.  

Va multumim!

Trimite

Cerere de retur

Va rugam completati datele de mai jos:

Informatii cont bancar (necesare viramentului bancar):

Informatii despre produs si motivul de returnare:

Alte Motive
Produs defect
Produsul este deteriorat
Produsul nu corespunde
da nu
Am citit si sunt de acord cu Returnarea Produselor si Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.