in descriere

Procedură de Schimb sau Retur

Înțelegem că pot apărea situații în care dorești să returnezi sau să schimbi un produs. Află aici tot ce trebuie să știi despre procesul nostru simplu și eficient de retur și schimb.

Ce trebuie să știi înainte

  • - Verifică produsele imediat după ce le primești. Nu le pune la spălat fără a le verifica! Doar articolele care sunt în aceeași stare ca la livrare (ambalaje și etichete intacte, fără urme de uzură sau spălare) pot fi returnate sau schimbate.
  • - Dacă dorești să inițiezi un schimb sau retur, completează formularul de retur sau schimb de pe site-ul nostru(îl găsești mai jos). Aceasta este singura modalitate prin care ne poți informa despre intenția ta și ne ajută să procesăm cererea eficient.
  • - Asigură-te că ambalezi produsele corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Variante de Retur

  1. Retur prin Curier pe Cheltuiala Proprie: Trimite produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa noastră: localitatea Geamăna, județ Argeș, strada Cimitirului, acces din DN65B, destinatar Concept Shop Online SRL.  Nu acceptăm retururi prin Poșta Română.

  2. Retur prin Sameday EasyBox: Dacă optezi pentru această metodă, asigură-te că verifici dimensiunea și condițiile de transport ale coletului pentru EasyBox pe care le găsești aici.  Costul este de 16 lei, care va fi scăzut din suma returnată.

  3. Cerere de Ridicare: Dacă preferi să ne ocupăm noi de ridicare, costul este de 18 lei, care va fi dedus din suma totală returnată. Un curier va veni să ridice coletul între orele 09:00 - 17:00.

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial pentru produse. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere.  Ne veti furniza un cont bancar în cererea de retur pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Alte Detalii

  •  - Dacă ai beneficiat de transport gratuit la comanda inițială și condițiile nu mai sunt îndeplinite după retur, costul de transport va fi scăzut din suma ce urmează a fi returnată.
  •  Produsul returnat trebuie să conțină toate piesele cu care a ajuns la tine (ambalaj, fotografie, etc.) În cazul în care se constată la recepționarea coletului că o parte din acestea lipsesc te vom informa despre acest lucru și ne rezervăm dreptul de a-ți restitui o sumă de bani mai mică decât cea plătită, urmând ca diminuarea să fie proporțională cu scăderea valorii de vânzare a produsului restituit.

Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina privind returul produselor aici.

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Trimite

Cerere de retur/schimb

Doresti sa returnezi un produs/produse sau doresti sa schimbi produsul?

Completeaza datele de mai jos si daca va fi cazul, vei fi contactat de unul din operatorii noștri

Produsul/produsele pe care dorești să le primești la schimb:

Daca ai decis să returnezi produsul/ produsele achizitionate verifica mai jos posibilitatile

Costul pentru această ridicare este de 18 lei și se vor scădea din valoarea sumei de returnat.
Un curier va veni la tine să ridice coletul în intervalul orar 09 - 17.00. Pregătește coletul conform condițiilor de returnare de aici.

Produsul/produsele pe care doresti sa le returnezi:

Informatii cont bancar necesare pentru a-ti returna banii:

Motivul returnarii

Defecte sau alte Detalii

Am citit si sunt de acord cu Returnarea Produselor si Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site.
Am citit si sunt de acord cu colectarea si procesarea datelor mele.

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.