in descriere

Cele mai frumoase lenjerii de Valentines Day

Cele mai frumoase lenjerii de Valentines Day

Luna februarie, denumita si luna iubirii, este luna care parca incepe usor usor sa ne pregateasca de primavara cu voie buna si cu dragoste. In luna Sfantului Valentin devenim mai darnici cu jumatatea noastra si este momentul sa surprindem persoana draga cu un dar minunat!

O lenjerie de pat cu tematica de iubire poate fi alegerea perfecta pentru partenerul tau, partenera ta!

Ce lenjerie de pat sa-i oferi cadou?

Lenjeria de pat cu inimioare pentru Valentines Day: cum altfel sa celebrezi ziua de Sfantul Valentin sau Dragobete daca nu cu o lenjerie de pat tematica? Surprinde-ti iubitul sau iubita cu o lenjerie de pat cu inimioare! Poti alege modelul care va reprezinta mai bine: cu inimioare rosii, poate ceva mai pe negru in ton cu preferintele iubitului….

Modelele viu colorate: ne-am cam saturat de iarna asa ca macar in casa sa cream o atmosfera cat mai vesela si calda. O lenjerie de pat cu un model floral, un model cat mai colorat, poate fi o alta optiune minunata pentru a-ti surprinde jumatatea. Alege o lenjerie din bumbac si te vei bucura de confortul patului tau mult mai bine.

Lenjerie de pat cu imprimeu hazliu: cine a zis ca luna indragostitilor este doar despre romantism? Amuzamentul este si el prezent in multe cupluri asa ca lenjeriile de pat cu imagini amuzante destind atmosfera si iti fac partenerul sa se amuze de fiecare data cand merge la somn sau cand se trezeste!

Lenjerie de pat cu animalute: la moda sunt si lenjeriile de pat cu animalute. Fie ca e vorba de pisicute sau catelusi, vei vedea ca astfel de modele se vor potrivi de minune in dormitorul tau si al celui drag tie!

Acestea sunt doar cateva propuneri de lenjerii pe care le poti oferi in dar in aceasta perioada. Nu uita sa fii atent la detalii si sa incluzi poate un mesaj plin de dragoste, flori sau ciocolata atunci cand oferi cadoul.

Fii inventiv si asteapta-ti partenerul acasa cu o noua lenjerie de pat de Ziua Indragostitilor pentru a-l surprinde si mai mult!

Ne dorim ca ideile noastre de a-ti surprinde jumatatea sa te fi ajutat. Nu uita sa sarbatoresti fiecare zi si luna cu cat mai multa dragoste si zambete!

O luna a iubirii cat mai frumoasa!

Postari similare

Magia Craciunului - cadouri deosebite pentru intreaga familie

5 Noiembrie 2020

Magia Craciunului - cadouri deosebite pentru intreaga familie

Magia Craciunului - cadouri deosebite pentru intreaga familie Mai sunt putine zile pana la Craciun, iar spiritul sarbatorilor de iarna deja incepe sa se simta. Chiar daca anul acesta Cracinul va fi a...

citeste
Cadouri pentru un Craciun Magic

3 Decembrie 2018

Cadouri pentru un Craciun Magic

Achizitionarea cadourilor pentru cei dragi reprezinta intotdeauna un motiv de bucurie, fie ca o facem cu ocazia zilei de nastere, cea a numelui, 8 Martie sau Craciun. Nimic nu-i mai frumos decat zambe...

citeste

Cele mai populare

Cadouri pentru un Craciun Magic
  • 3 Decembrie 2018
  • 2503

Postari recente

Arhiva 2024

Arhiva 2023

Arhiva 2021

Arhiva 2018

Producatori

Newsletter

Va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primii pe email noutatile si promotiile curente.